Online bejelentkezés

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Város: *
Kiválasztott kezelés:

Információ és telefonos bejelentkezés

 

Békéscsaba, Becsey O. 1.

+36 30 63-60-793


Útvonaltervezés

Debrecen, Lehel utca 22.

+36 30 63-60-792


Útvonaltervezés

Hírlevél feliratkozás

OLIVA MED Bőrgyógyászat - Hegkezelés
Hegkezelés

orvoskozmetologia


Oliva Med BőrgyógyászatsebkezelésA hegek olyan összezsugorodott kötőszöveti csomók a bőr felületén, melyek a bőrfelszín gyógyulása közben természetes módon keletkeznek. Ezek a tapintásra tömött, a bőr felszínéből kiemelkedő lilás, rózsaszínes hegek sok esetben kellemetlen esztétikai összhatást eredményezhetnek, főleg ha jól látható helyen jelennek meg. Sajnos teljes egészében eltüntetni őket nem lehet, de a megfelelő kezeléssel jelentősen csökkenthető feltűnőségük.

A hegek gyógyulása

Sajnos gyakran találkozhatunk olyan hegekkel is, melyek rendellenesen gyógyulnak, mint mondjuk a keloid, vagy éppen a hipertrófiás heg. Az, hogy keloid kialakulására ki, mennyire hajlamos, egyénenként változhat, és az adott testtájék, valamint az életkor is befolyásolhatja.

 

Hegkezelés az Oliva Med-nél

Az Oliva Med-nél először egy hegdiagnosztikát végzünk pácienseinken, majd kialakítjuk a személyre szabott, szükséges kezelések kombinációját, hiszen a heg milyenségétől függően lehet, hogy egy egyszerű krémmel történő kezelés is elegendő, de az is előfordulhat, hogy steroid injekciókra, vagy mikrodermabrázióra lesz szükség a megfelelő hatás eléréséhez.

 

 

hegkezeles1

Kezelés előtti hegek az arcon.

hegkezeles2

A kisimult arcbőr a kezelések után.