Online bejelentkezés

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Város: *
Kiválasztott kezelés:

Információ és telefonos bejelentkezés

 

Békéscsaba, Becsey O. 1.

+36 30 63-60-793


Útvonaltervezés

Debrecen, Lehel utca 22.

+36 30 63-60-792


Útvonaltervezés

Hírlevél feliratkozás

*ÚJ - Drakula - terápia

Szeretné ha arcbőre frissebb, fiatalosabb lenne?

IGAZI ÚJDONSÁG - "DRAKULA TERÁPIA, vagy más néven BIO RÁNCTALANÍTÁS"

A Drakula-trerápia - más néven PRP eljárás (Platelet Rich Plasma) – egy fantázianév, mely a kezelés első fázisára utal, amikor is - orvosi konzultációt követően - a páciens könyökhajlatából vért veszünk, és egy speciális orvosi centrifuga segítségével különválasztjuk a bőrfiatalítás szempontjából értékes részeket. Az íly módon kapott trombocitadús plazmát drakula terapiafeldúsítjuk értékes aminosavakkal, valamint vitaminokkal, majd a mezoterápia módszeréhez hasonlatosan bejuttatjuk a bőr alá tűvel, vagy dermarollerrel. A folyamatnak – mely a kiváló mezoterápia és a vérsavó-terápia módszerét egyesíti - két fontos hatása van, egyrészről kollagénrostok képződének, másrészről új erek jönnek létre, melyek hozzájárulnak az arc feszes, természetes és ragyogóbb megjelenéséhez, elkerülve a későbbiek folyamán egy drasztikusabb beavatkozást.

Ez egy úgynevezett biostimuláló kezeléstípus, tehát hatását a saját belső tartalékaink mozgósításával éri el, így külső megjelenésünkben nem feltétlenül az első alkalom után fog látszódni a változás. A terápiát kúrában szoktuk ajánlani, hiszen tapasztalataink szerint havonta, vagy hathetente érdemes egymást követően négyszer megismételni ahhoz, hogy a kívánt állapotot érjük el. A kezelés fiatalabb bőr esetén akár egyszeri alkalom is lehet. Alkalmazási területe az arc, nyak, dekoltázs és kézhát környéke. A ráncosabb területeknél a kezelés intenzitását fokozzuk (pl.: szem, orrajak barázda, száj körüli ráncok).


A terápia önmagában véve 20 percet vesz igénybe, de az ezt megelőző érzéstelenítéssel, és a kezelés végén levő nyugtató maszk alkalmazásával összesen 1-1,5 órával kell, hogy számoljunk. A bőrnek szüksége van 1-2 órára, hogy megnyugodjon, de már a terápia után közvetlenül visszatérhetünk a mindennapi rutinfeladatainkhoz.


A Drakula-terápia bizonyítottan hatásos az akne kezelésére is, így a fiatalabb korosztálynak úgyszintén ajánljuk. Az idősödő korosztálynak a kezelés fokozására, hatásának meghosszabbítására Hyaluronsavas ráncfeltöltést javaslunk a mélyebb ráncok feltöltésére, mint egy kiegészítő kezelésként.