Online bejelentkezés

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Város: *
Kiválasztott kezelés:

Hírlevél feliratkozás

*ÚJ - Bioszálas beültetés / Thread Lifting
Mi az FTC kezelés?

Egy nem invazív, ebédidőben elvégezhető esztétikai beavatkozás, mely során vékony, rövid, biológiailag felszívódó antimikrobiális szálakat alkalmazunk az arc, nyak, toka és a test egyéb részein. A tűk és a bioszálak mikrosérüléseket okoznak a bőrben, ennek hatására fokozódik a saját sejtek, a kollagén és elasztikus rostok term
elődése, melynek hatására a bőr megfiatalodik.
bioszalvékonyszálas kontúrterápia – más néven Bioszálas beültetés (Thread Lifting) – 2011-ben szabadalmaztatott, és azóta sikerrel alkalmazott, újfajta, innovatív megoldást nyújtó kezelés, elsősorban a megereszkedett bőr és a toka orvoslására, de ugyanúgy alkalmazható a test más területein is, mint a felkar, has és fenék, valamint szemöldök megemelésére. A Bioszálas beültetés a keleti és nyugati szépészeti beavatkozások különleges ötvözete, az akupuntúra és a hagyományos szálakkal végzett feszesítés során szerzett tapasztalatok továbbfejlesztése. A Thread Lifting kezelés folyamán kétféle típusú szálat juttatunk a kezelendő bőr alá, illetve a felületes izomhártya rendszerébe az egyéni igények, és alkati adottságokhoz mérten. Ezen speciális szálak anyaga (PDO, poli-dioxanon) megegyezik a felszívódó varratok anyagával, ezáltal maradéktalanul lebomlik a szervezetben, hatásában viszont a felszívódást követően is tartós marad az általa - rostok körül - képződő támasztószövetek következtében.

A Bioszálas beültetést a drasztikus sebészeti beavatkozásoktól ódzkodó, fiatalodni vágyó pácienseknek ajánljuk, már 
közvetlenül a kontúrvesztés legapróbb jeleinek megmutatkozásakor, akár a 30-as évektől. Hiszen, minél előbb kezdjük el a kritikusabb terület kezelését, annál tovább tartható fenn az eredeti állapot. Az idő előrehaladtával, a volumenvesztés következtében ugyanis az arc ovális alakja folyamatosan szögletesebb alakot ölt, az orcák és az állcsúcs között húzott képzeletbeli fordított háromszög fokozatosan alakul át álló háromszöggé. A Thread Lifitng-nek köszönhetően a megereszkedő vonalak az eredeti helyükre kerülnek vissza sebfájdalom, hegképződés, varratszedés, felépülési idő nélkül. Továbbá nem kell attól tartanunk, hogy a szálak elcsúsznak, illetve átlátszanak a bőrfelületünkön. A 30-60 perces, helyi érzéstelenítésben végzett kezelést követően egyből észrevehető a pozitív változás, a bőr eredeti íveiben visszaköszönve.

A Bioszálas beültetést szakaszos felépítéssel, két egymást követő hónapban érdemes elvégezni, majd egyéntől függően 9-12 hónap múlva kiegészítő kezelést alkalmazni. Így akár 2 éven keresztül élvezhetjük feszesítő és kontúrozó hatását.sát.
A hatékonyabb végeredmény elérése érdekében a Thread Lifting kezelést kombinálhatjuk Drakula-terápiával, Glycolsavas mélyhámlasztással, Hyaluronsavas ráncfeltöltéssel és Botox-kezeléssel is.